Contact? Bel 010-2340319 / 06-23852975 of mail info@nicogroen.nl

Onderhoud.

Voor verlenging van de levensduur

Professioneel onderhoudswerk

Is uw huis toe aan een schilderbeurt? Onderhouden van schilderwerk verlegt de levensduur en dat scheelt u uiteindelijk een hoop geld. Binnen schilderwerk is ongeveer eens in de 7 jaar toe aan een nieuwe laag verf. Voor buiten schilderwerk is dat 5 jaar gezien de weersomstandigheden. Nico Groen Schilderwerk zorgt dat het onderhoud aan uw schilderwerk goed geregeld wordt.

Waarom onderhoud?

Schilderwerk is aan onderhoud toe als de verf poedert, onvoldoende hecht of als de verf barsten heeft tot op de ondergrond. Verwijder in dit geval de oude laag in zijn geheel. De kwaliteit van de ondergrond bepaalt de levensduur van schilderwerk. Als voor het aanbrengen van een nieuwe laag verf de ondergrond en de reeds aanwezige verflagen niet worden hersteld, sluit u problemen in en rot of roest het materiaal eronder alsnog weg.

Schakel de specialist in

Als ervaren schilder in de regio Vlaardingen heeft Nico Groen al veel zakelijke en particuliere klanten geholpen met het onderhoud van schilderwerk. Laat uw onderhoud en renovatie ook door de specialist uitvoeren. Neem direct en vrijblijvend contact op met Nico Groen Schildersbedrijf voor een offerte op maat. En u bent straks weer onder de pannen met het schilderwerk.

Vraag een offerte aan

Waarom kiezen voor Nico Groen?

  • Kwaliteit en vakmanschap.
  • Binnen- en buitenschilderwerk.
  • Onderhoud en renovatie.
  • Juiste materialen en methodes.
  • Nette afronding.

Neem contact op

onderhoud

Back to Top