Contact? Bel 010-2340319 / 06-23852975 of mail info@nicogroen.nl

Diensten.

Bekijk hier wat ik voor u kan betekenen

Wat ik doe

Betrouwbare schilder in Vlaardingen

Wilt u uw schilderwerk vakkundig en snel laten uitvoeren? Dan bent u bij Nico Groen Schildersbedrijf in Vlaardingen aan het juiste adres. Hij is een betrouwbare en veelzijdige schilder, welke inzetbaar is voor diverse klussen voor zowel binnen als buiten. Met zijn oog voor detail maakt hij net dat verschil in kwaliteit.

Snelle inzetbaarheid en vakmanschap

Vakmanschap, snelle service en een strakke planning zijn z’n handelsmerken. In samenwerking met vakkundige partners, kan hij ook een complete verbouwing verzorgen. Met ruim 35 jaar werkervaring is geen klus voor hem te groot! Hij werkt voor bedrijven en particulieren in Vlaardingen en omstreken.

Laag btw-tarief

Woningen die twee jaar of ouder zijn, komen in aanmerking voor het lage btw-tarief van 6% voor binnen- en buitenschilderwerk. Profiteer ook!

Vraag een offerte aan

Waarom kiezen voor Nico Groen?

  • Kwaliteit en vakmanschap.
  • Binnen- en buitenschilderwerk.
  • Onderhoud en renovatie.
  • Juiste materialen en methodes.
  • Nette afronding.

Neem contact op

diensten

Wat kan ik voor u betekenen?

Binnen Schilderwerk

Uw interieur is niet af zonder binnenschilderwerk. Is het alweer een paar jaar terug dat u voor het laatst heeft geschilderd en is het nu weer tijd?

Lees verder

Buiten Schilderwerk

Buitenschilderwerk beschermt uw woning tegen allerlei weersomstandigheden. Is uw buitenschilderwerk toe aan vernieuwing?

Lees verder

Onderhoud

Is uw huis na al die jaren toe aan een schilderbeurt? Onderhouden van schilderwerk verlegt de levensduur en dat scheelt u uiteindelijk een hoop geld.

Lees verder

Huis opknappen

Staat u op het punt uw huis te verkopen? Uw woning gaat in optimale staat de woningmarkt op met een opknapbeurt. Geef uw huis net dat beetje extra.

Lees verder

Back to Top